Facebook

Twitter

YouTube

ul. Floriańska 10, 63-700 Krotoszyn, infolinia: (62) 725 32 34 (35)

 

+ 48 222 500 115

Całodobowa infolinia dla obywatela w sprawach kwarantanny i zdrowia 


Chcesz uzyskać odpowiedź online? Pytania i odpowiedzi oraz chat 24/7 dostępne są pod adresem:

https://www.gov.pl/web/koronawirus/pytania-i-odpowiedzi

 

W sprawach innych niż koronawirus prosimy kontaktować

się od 7:30-15:00 na numery telefonów:

605942223, 697272220, 62-7253234/35 wew. 41,45 lub 62-7252635

od dnia 10.04.2020r. dodatkowy numer telefonu 697-939-990

Telefony alarmowe czynne całą dobę: 

603-119-875

 

koronawirus
 logoniepodlegla

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

Czym jest bezpieczeństwo żywności (zobacz)
Główne choroby przenoszone drogą pokarmową (zobacz)
Najczęściej spotykane w żywności czynniki chorobotwórcze (zobacz)
Zatrucia bakteriami z rodzaju Salmonella (zobacz)
Szkodniki żywności (zobacz)
Zanieczyszczenia żywności i ich wpływ na zdrowie (zobacz)
Bezpieczne przechowywanie artykułów spożywczych (zobacz)
Higiena podczas przygotowywania posiłków (zobacz)
Zapobieganie zatruciom pokarmowym (zobacz)
Środki ostrożności podczas dokonywania zakupów środków spożywczych (zobacz)

zatrucia pokarmowe wsse poznan sm

Mapa strony

Mapa zagrożeń